Activiteiten Ellen Somsen Uitvaartzorg

In 2021 startte ik als Freelance Uitvaartbegeleider om andere uitvaartondernemers te ondersteunen.
Mijn eerste opdrachtgever was Ellen Somsen Uitvaartzorg. Voor Ellen heb ik meerdere uitvaarten van begin tot eind mogen verzorgen, met als resultaat mooie, persoonlijke uitvaarten en tevreden nabestaanden. En dát is toch waar je het voor doet!

Ellen heeft mij gevraagd of ik geïnteresseerd ben om een samenwerkingsverband met haar aan te gaan. Zo’n kans kon ik natuurlijk niet laten lopen en na een aantal gesprekken met elkaar, is dit samenwerkingsverband per 1 juli 2023 tot stand gekomen.

Dit is wat Ellen hierover schrijft:

Jarenlang heb ik families mogen bijstaan nadat hun dierbare was overleden. En dat is iets wat mij altijd veel voldoening heeft gegeven. Het is fijn om mensen te mogen helpen in verdrietige omstandigheden, om te mogen ervaren dat families zo dankbaar kunnen zijn voor iets wat ik gewoon als “mijn werk” beschouw.

Desalniettemin had ik ook de wens om het rustiger aan te gaan doen en toen ik hoorde dat Sieto ook zijn eigen uitvaartonderneming wilde starten, waren we er snel uit. Ik heb 100 % vertrouwen in Sieto. Al langere tijd werkte Sieto voor mijn onderneming. Het viel me op dat steevast alle nabestaanden voor wie Sieto een uitvaart had verzorgd, altijd vol lof over hem waren. Sieto blinkt uit in vriendelijkheid en servicegerichtheid, niets is hem te veel. Sieto en ik staan voor dezelfde dingen. We vinden het allebei belangrijk om ons met hart en ziel in te zetten zodat uw dierbare een afscheid krijgt zoals u dat wenst. 

Ellen Somsen