Over mij

Door de jaren heen leer je jezelf steeds meer kennen. Door die jaren heen besef je dat je meer van waarde wilt en kunt zijn.

Mijn hart lag in het bankwezen en in die branche heb ik een flink aantal jaren mogen vertoeven. Als leidinggevende en coach vond ik het fijn om een luisterend oor te kunnen bieden aan mijn teamleden en ze met mijn adviezen verder te kunnen helpen, maar ik voelde dat ik meer wilde betekenen voor anderen.

En door die jaren heen ervaar je hoe het is om een uitvaart bij te wonen, soms van veraf, maar ook van dichtbij. Met interesse bekeek ik dan altijd al de rol van de uitvaartbegeleider.

Hoe mooi is het dan om de rollen vanuit de bank en de interesse in de uitvaartwereld te combineren? 

Zo bedacht, zo gedaan. Tijdens een reorganisatie bij de bank heb ik de beslissing genomen om de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander te gaan volgen. Deze opleiding heeft mij getransformeerd naar uitvaartbegeleider. Een vak dat ik nu met veel passie en energie uitvoer. Het is erg fijn als nabestaanden terug kunnen kijken op een mooi afscheid van hun dierbare en dat ik daar aan heb mogen bijdragen.

Mijn naam is Sieto de Vos, woonachtig in de Jordaan in Amsterdam. In 1969 ben ik in Heemskerk geboren, waar ik als kind ben opgegroeid. Na ook een aantal jaren in Castricum en Alkmaar te hebben gewoond, is sinds 1999 Amsterdam mijn thuisbasis.

In mijn vrije tijd houd ik er van een rondje te wielrennen. Niet te fanatiek, gewoon lekker ontspannen.

Sieto