Reviews

3-11-2023:

Respectvol, betrokken/lief en professioneel.

Simone Schwartz

31-8-2023:

Mijn vrouw en ik willen je nogmaals ontzettend bedanken voor je zorg en begeleiding bij de uitvaart van haar vader en mijn schoonvader. Met ontzettend veel passie, zorg, begrip, geduld en zelfs hele passende humor op de juiste momenten heb je ons zo ontzettend geholpen om hem een mooi en waardig afscheid te brengen. Nogmaals bedankt.

Chantal, Michel, Joy, Aydan en Skylar Schutte

14-7-2023:

Sieto de Vos, Wat is dit een bijzonder en geweldig mooi mens! 3 jaar geleden heeft hij voor ons de crematie van onze vader verzorgd. Hij heeft ons toen hierin en met alles zo goed en waardig geholpen. Sieto voelt de mensen zo goed aan. Dit jaar 5 mei kwam onze moeder plotseling te overlijden. Ook hier hebben wij de hulp van Sieto gevraagd. En ook dit maal een heel mooi en waardig afscheid mogen en kunnen nemen van onze moeder. Niets is voor Sieto teveel, altijd behulpzaam, meedenkend en bereikbaar voor alles. Dankjewel Sieto, voor het mooie en waardige afscheid van onze moeder ❤️🙏!!

Silvio Limburg

13-7-2023:

Een geweldige man die je bijstaat in moeilijke tijden en niks aan het toeval overlaat. Kregen zelfs nog een foto van het graf van m’n moeder, omdat Sieto toch in de buurt was!
Een echte aanrader in moeilijke tijden!

‘klus bus’

10-7-2023:

Sieto heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Hij dacht goed mee, deed wat hij zei en ontzorgde ons op verschillende manieren, waardoor een hoop stress voor deze gebeurtenis wegviel. We hebben hierdoor deze dag op een heel prettige manier samen voorbereid. Sieto heeft oog voor details en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Hij luistert heel goed naar wat je zegt en wat je nodig hebt. Wij kijken heel tevreden terug op het afscheid van onze moeder.

Hanneke Schweitzer

20-4-2023:

Wij hadden als gezin besloten om na een nare ervaring met een grote organisatie te zoeken naar een kleine organisatie. Zo kwamen we uit bij Ellen Somsen, daar Ellen zelf geen ruimte had heeft ze ons Sieto voorgesteld. Hoe fijn, hij luistert naar je wensen, denkt actief mee en is heel empatisch. Wij hebben er samen met Sieto een hele mooie uitvaart van gemaakt. Ik denk hier met warme gevoelens aan terug. Sieto, nogmaals bedankt voor alles.

Anja

12-4-2023:

Sieto heeft voor ons gezin de uitvaart van mijn moeder geregeld. Wat een geweldige man. Tot in de puntjes was alles goed geregeld, adviseerde ons, daar waar wij wat vastliepen. Hij is echt empatisch, dus niet aangeleerd. Bij dit soort gebeurtenissen wil je oprecht ontzorgd worden, nou dat deed hij met hart en ziel. Vooraf laat hij zien wat kan en ook wat de kosten zijn, zeker niet onbelangrijk. Voor ons een bewuste keuze om niet bij een hele grote onderneming aan te kloppen, maar te kiezen voor het persoonlijke…… Sieto, nogmaals bedankt voor alles!

John Hennequin

6-3-2023:

Wij vonden in Sieto de betrokken uitvaartbegeleider die wij zochten; rust, betrouwbaarheid, veel oog en ruimte voor onze persoonlijke wensen t.a.v de uitvaart, gecombineerd met zijn warme suggesties op basis van zijn inschattingen en ervaringen. Wij kijken voldaan terug op een warm en persoonlijk afscheid wat wij gezamenlijk voor onze broer hebben weten te organiseren.
Wij vonden Sieto door een tip van een ander……….het blijkt een gouden tip , die we niemand willen onthouden!

Jacqueline van der Gun

29-08-2022:

Sieto de Vos, heeft als uitvaartleider onze verwachtingen meer dan waargemaakt.
Sieto is een betrokken, zorgvuldige uitvaartleider en was voor ons een baken in deze roerige tijd. De drukker en Sieto hebben ons voor onzorgvuldigheden behoed, constructief meegedacht en al met al goed werk geleverd. De uitvaart, het afleggen, het opbaren etc. is onder zijn leiding waardig en zorgvuldig verlopen. De conceptbegroting en de rekening waren keurig en transparant. Bijzonder was dat de korting, die hij had bedongen door onzorgvuldige versterking aan het graf, ook aan ons werd doorberekend.
Kortom : Sieto de Vos verdient het keurmerk : persoonlijke uitvaart.

Greetje de Jong