Wat doe ik?

Met aandacht en passie voor mijn vak begeleid ik nabestaanden om een mooie uitvaart te verzorgen voor hun overleden dierbare.

Door de ervaring die ik in de afgelopen jaren als uitvaartbegeleider heb opgedaan, weet ik de juiste wegen te bewandelen en vertaal ik de wensen van de overledene en van de nabestaanden naar een uitvaart die zo veel mogelijk aansluit op deze wensen.

Ook van tevoren de ideeën voor een uitvaart bespreken en doornemen bestaat tot de mogelijkheden.
Even een telefoontje of een berichtje naar mij is voldoende (06 – 83 63 41 28).

Het is mijn doel zo veel mogelijk te ontzorgen, door zaken uit handen te nemen die prima door mij geregeld kunnen worden. Tóch zelf iets regelen? Dat is natuurlijk ook goed. Net wat bij jou past.
Ik sta altijd beschikbaar om te helpen en te ondersteunen.

Bij elke begraafplaats en bij elk crematorium kan ik terecht. Hierdoor bepaal je dus zelf waar de begrafenis of crematie gaat plaatsvinden. Ben je hier zelf niet bekend mee, dan help ik je natuurlijk om de juiste keuze te maken. Voorbeelden van crematoria in en om Amsterdam zijn: Zorgvlied, De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder en Westgaarde. Hier is behalve cremeren tevens de mogelijkheid tot begraven. Begraven kan bijvoorbeeld ook op begraafplaats Buitenveldert, Sint Barbara of Vredenhof.

Het is ook mogelijk om een afscheid op een andere locatie te laten plaatsvinden dan waar de daadwerkelijke begrafenis of crematie zal zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk de afscheidsbijeenkomst in de Westervilla (van begraafplaats Vredenhof), De Westerliefde (van de Westergasfabriek) of op een locatie van Stadsherstel (zoals De Duif) te houden.

Is er een uitvaartverzekering?
Het maakt niet uit bij welke maatschappij deze is ondergebracht. De verzekering kan heel eenvoudig door mij worden afgehandeld. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Ook dat hoort bij ontzorgen.

Behalve dat ik mijn eigen uitvaartonderneming heb, werk ik ook nauw samen met een aantal opdrachtgevers als freelance uitvaartbegeleider.